Tools


Investeer in je bedrijf met de juiste tools


The Customer Link is een Silver Partner van Salesforce en biedt dan ook verschillende oplossingen aan gebaseerd op die software. Samen met jou bekijken we welke tools geschikt zijn voor jouw noden.

Daarnaast zetten we ook in op andere software die een handige aanvulling kan zijn op je Salesforce omgeving. Wij adviseren én implementeren wat past voor jou.


Sales Cloud

Sales Cloud als CRM-systeem is ideaal als je je salesprocessen overzichtelijk en efficiënt wilt beheren, met minimaal verlies van potentiële leads! Het softwarepakket biedt verscheidene voordelen, waaronder de volgende:

 • Lead management: een duidelijke opvolging van al je potentiële klanten, waardoor je hen sneller tot klant kan omtoveren!
 • Sluit meer deals: dankzij een beter beheer van opportuniteiten en accounts, heb je een duidelijker overzicht van alle klanten, inclusief voorgeschiedenis, interne discussies etc. waardoor je minder kansen mist.
 • Verhoog de productiviteit: met procesautomatisatie en allerlei samenwerkingstools werkt je salesteam sneller én beter
 • Maak betrouwbare beslissingen: dankzij Salesforce rapportage, dashboards en sales forecasting krijg je meer inzichten, waardoor je beslissingen gebaseerd zijn op concrete data

Service Cloud

Service Cloud biedt alle nodige opties om ervoor te zorgen dat jouw communicatie met klanten en andere stakeholders goed georganiseerd & vlekkeloos kan verlopen. Zorg voor een optimale klantenservice dankzij doeltreffende case- en supportmanagement waarmee alle informatie makkelijk voorhanden is en de juiste support agent kan worden toegewezen.
Het softwarepakket biedt meerdere voordelen, waaronder de volgende:

 • Omni-channel: verstuur automatisch alle openstaande incidenten of gevallen vanuit verschillende kanalen door naar de juiste contactpersoon of naar een specifieke wachtrij.
 • 360° view: met een volledig overzicht op de communicatie en context van alle incidenten & klanten, kunnen die sneller worden opgelost.
 • Knowledge base: incidenten worden opgeslagen om later te kunnen hergebruiken. Een gelijkaardige vraag kan zo sneller worden beantwoord, want het antwoord is maar een paar klikken verwijderd!
 • Community portal: de ideale plek waar klanten en stakeholders kunnen samenkomen om vragen te stellen en kennis te delen.

Marketing Cloud & Pardot

Marketing Cloud en Pardot zijn beiden marketing automation systemen. Afhankelijk van jouw bedrijfsnoden kunnen wij je assisteren in het kiezen van de juiste tool. Een marketing automation systeem biedt tal van voordelen:

 • E-mail marketing & campaigning:e-mails kunnen strategisch worden ingezet om op specifieke momenten in de customer journey een connectie te maken met de klant. Met een marketing automation platform is het mogelijk om geautomatiseerde campagnes op te stellen die de hele customer journey van jouw (potentiële) klanten begeleidt van begin tot eind.
 • Lead generation:elke zaak is op zoek naar nieuwe klanten, maar hoe doe je dat snel & efficiënt? Dankzij een gepersonaliseerde aanpak kan je jouw prospecten aanspreken via hun favoriete kanaal over een onderwerp dat hen oprecht interesseert.
 • Lead scoring:geef je prospecten een rating op basis van vooropgestelde karakteristieken en (online) gedrag. Op die manier kan je de meest interessante leads identificeren en doorspelen aan je salesteam!
 • Social Studio: wees bewust van wat je prospecten en huidige klanten zeggen op social media over jouw bedrijf of andere gerelateerde topics, zodat je overal met hen kan interageren via één platform!

Community Cloud

Met de Community Cloud kan je al je klanten, partners, werknemers en andere stakeholders verbinden via één platform. Zo kan je makkelijk informatie delen vanuit je Salesforce organisatie op een snelle & efficiënte manier.

 • Voor klanten: met behulp van de Customer Portal versterk je jouw relatie met je klanten door een directe & duidelijke communicatie. Enige feedback, alsook ideeën van klanten worden makkelijk gecapteerd om jouw dienst of product te verbeteren!
 • Voor partners:het Partner Portal stelt je partners in staat om met elkaar te overleggen, opportuniteiten te delen en samen te werken.
 • Voor werknemers: werk gestroomlijnd samen met agentschappen en andere partners.

Veeva

Veeva is een specifieke cloud-oplossing van Salesforce die voornamelijk in de farma-industrie wordt ingezet. Het pakket heeft een resem instellingen en best practices die volledig zijn aangepast aan wat men nodig heeft in het farma business proces. Er is ook een mobiele applicatie voorhanden, waarmee sales vertegenwoordigers snel & efficiënt klanten kunnen opvolgen terwijl ze “in the field” zijn.

The Customer Link is sinds lange tijd aanwezig in de farma-industrie en bezit dan ook een uitgebreide kennis over Veeva. Het platform biedt meerdere voordelen, waaronder deze:

 • Sales cycle planning & follow-up
 • Event management
 • Surveys
 • Verbeterde email & consent management
 • Account planning

Andere tools

Naast Salesforce zetten we ook in op andere tools om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf alle nodige data makkelijk & efficiënt verwerken kan.

 • Salesforce Commerce Cloud: dit softwarepakket helpt je om de online koopervaring te verbeteren met allerhande controles en dat via verschillende kanalen zoals mobile, social, website etc.
 • Tableau: dankzij een integratie van Salesforce en Tableau wordt het mogelijk om alle data snel en overzichtelijk te visualiseren, wat kan helpen om betere beslissingen te nemen.
 • Mulesoft: met Mulesoft kan je data, applicaties of toestellen eenvoudig verbinden met elkaar, zowel op locatie als in de cloud.
 • CPQ App: deze applicatie is een “Salesforce native app” en biedt ondersteuning om je pricing en billing vanuit Salesforce te beheren
 • Artificial Intelligence: Einstein’s deep learning APIs stellen je in staat om AI-powered apps te bouwen, gebruik makend van Einstein Language en Einstein Vision. Of je nu nog beginner bent en een conceptuele introductie wenst tot Einstein, of je bent al op zoek naar specifieke implementatiedetails – wij praten graag verder over je doelen & uitdagingen.
 • Heroku: dit is een platform as a service (PaaS) die developers in staat stelt om allerhande applicaties volledig in de cloud te bouwen, runnen en opereren.
 • Connective: onze partner Connective heeft een specifieke applicatie ontwikkeld die eenvoudig aan je Salesforce omgeving kan worden toegevoegd. Daardoor kan je vervolgens business transacties makkelijk en veilig uitvoeren. Je kan nl. digitaal contracten
  afsluiten die 100% legaal bindend zijn dankzij “smart documents”!

Wat kunnen we voor jou doen?

Advies over tools, nood aan inspiratie, een health check van je huidige Salesforce omgeving… wij luisteren graag & helpen je verder!

Neem contact op

CONTACTEER ONS
Nederlands