Lightning UI


Salesforce heeft twee verschillende user interfaces: Classic en Lightning. De klassieke versie is iets ouder en werkt nog steeds, maar deze wordt steeds minder ondersteund door Salesforce. Lightning is de nieuwe gebruikerservaring die je zo snel mogelijk moet adopteren! Ben jij er klaar voor?

Waarom Lightning?

Niet alleen zal de klassieke interface niet langer optimaal worden ondersteund door Salesforce, maar ook nieuwe functionaliteiten e.d. zullen worden gecreëerd met oog op de Lightning experience. Je zal dus nieuwe updates volledig missen als je bij de klassieke versie blijft.

Meer nog, de Lightning versie van Salesforce werkt ook in je voordeel: hij is efficiënter en zorgt ervoor dat je op een slimmere manier kan werken. Er zijn dus alleen maar voordelen te bespeuren bij de omschakeling naar Lightning!


Samen omschakelen in 2020

De omschakeling naar Lightning is helaas niet zomaar een knopje induwen met “Switch to Lightning”. Er komt wel wat meer bij kijken, zeker als je een omgeving hebt met op-maatgemaakte componenten, page lay-outs etc. Dan is het belangrijk om een partner onder de arm te nemen, opdat je zeker niets van functionaliteit verliest!

The Customer Link staat je bij met onze kennis van best practices en al onze tips & tricks, opdat de omschakeling vlot & efficiënt kan verlopen. We ondernemen zelfs een kleine health check van je huidige systeem, zodat we bij de omschakeling meteen enkele aanpassingen kunnen maken indien nodig.


Wat onze klanten denken

Referentie: Janssen Pharmaceutica

“The Customer Link heeft ons geholpen bij de transitie van Salesforce Classic naar Lightning. Dat was niet alleen in een technische zin, maar dat was ook hulp bij onze business processen en user adoptie. Dankzij een agile projectmethode konden we daarenboven op korte termijn al resultaten neerleggen!”

Ute Weibach - Janssen Pharmaceutica


Graag meer weten?
Download nu de case

CONTACTEER ONS
Nederlands