Consultancy


Als Customer Link team staan wij klaar voor onze klanten op maat van hun noden. Dat betekent dat we ons graag flexibel opstellen en in-house consultants aanbieden wanneer dat de juiste oplossing is.

Expertise

Onze consultants hebben een brede waaier aan expertise, van business analyse tot Salesforce implementaties, integraties en ga zo maar door. We hebben ervaring in de volgende sectoren:

  • Automotive
  • Energie
  • Farma
  • Petrochemie
  • Professionele diensten
  • Non-profit
  • En meer

Een belangrijke vereiste voor onze consultants is ook dat ze even goed zelfstandig kunnen werken als samen in groep met de nodige stressbestendigheid. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je steeds de beste kwaliteit mag verwachten!


Glocale consultancy

Met onze nearshore oplossing kunnen we, indien gewenst, extra consultants aanleveren vanuit Portugal. Zij worden steeds aangestuurd door onze Belgische experts, waardoor je het lokale contact & overzicht niet verliest.

Het is een oplossing met een garantie op hoge kwaliteit aan een competitieve prijs, handig wanneer je extra werkkrachten nodig hebt met de juiste flexibiliteit.


Wat onze klanten denken

Referentie: Engie

"Voor sterke consultants met een goede prijs/kwaliteitsverhouding moet je bij The Customer Link zijn. Zij bieden ons pro-actieve consultants die meedenken naar innovatieve oplossingen én die de energiemarkt ook zelf voldoende kennen. Zij komen voor lange termijn bij ons en maken echt een deel uit van ons team - dat maakt een verschil!"

Robbie Dugardijn - Engie


Graag meer weten over deze referentie?
Download nu de case

Referentie: Wolters Kluwer

"The Customer Link heeft meerdere capabele senior profielen die ons geholpen hebben met program management bij de roll-out van Salesforce. Voor zowel Sales Cloud, alsook Service Cloud, waren we tevreden met de expertise waarop we konden rekenen.”

Sabine Wouters - Wolters Kluwer


Graag meer weten over deze referentie?
Download nu de case

CONTACTEER ONS
Nederlands