Marketing Automation


Marketing automation expert


Customer engagement wordt steeds crucialer. Vanuit sales & marketing wil je met jouw klanten intereageren op het juiste moment. Marketing automation is een manier om campagnes te gaan automatiseren en op basis van het digitaal gedrag van je klanten & prospecten een unieke en persoonlijke journey waar te maken.

Wil je meer weten hoe marketing automation in jouw organisatie een rol kan spelen? Vraag nu een vrijblijvende inspiratie-sessie aan!

Neem contact op

Waar bieden wij expertise in aan?

Met een visie op LT klantenrelaties creëren, hebben wij ook op dit vlak gefocust op het aanbieden van diensten die jou begeleiden van A tot Z.

Setting the strategy & tooling right

Marketing Automation kan geweldige zaken teweegbrengen, mits een correcte tool en strategie wordt gebruikt.

Samen met jou werken wij de objectieven uit, de segmenten & persona’s en de indicatoren op succes. Vanuit deze strategische sessies gaat blijken welke marketing automation tool voor jullie geschikt is.

Onze Salesforce consultants zijn gespecialiseerd in zowel Marketing Cloud als Pardot en helpen mee de juiste keuze te maken.Let the wizards do their magic

Onze analysten gaan grondig & kritisch te werk met het analyseren van jullie noden in termen van data capturing, lead generation, customer loyalty, etc. We leggen duidelijk vast wat er nodig is van data, marketing assets & data privacy in de tool. Daarnaast denken onze creatievelingen graag mee met het uitwerken van campagnes, dynamische content, personalisatie, etc. De implementatie in de tool gebeurt stap voor stap en in samenspraak met de klant.

We remain by your side

Ook na de implementatie helpen wij je graag verder met het aanmaken van marketing assets of werken wij graag nieuwe flows uit samen met jullie.

Hebben jullie al een dedicated marketing team? Sounds like a dream! Onze trainers zorgen ervoor dat jullie team leert werken met de tool & volgens de afgesproken branding & processen. Later zijn wij altijd beschikbaar om extra zaken op te zetten in de tool, een meer “advanced” training te geven, of toch eens voor de zekerheid jullie campagne na te kijken vooraleer deze finaal wordt uitgestuurd naar al jullie contacten!

Wil je meer weten over marketing automation? Graag leggen wij u dit uit in een vrijblijvende sessie!

Werk je al met een marketing automation tool?

We love a good challenge! Onze kritische geesten kijken graag naar jullie huidige manier van werken om hier de juiste tips & verbeterpunten uit te halen. Dit kan aan de hand van een “health check”, of eerder een “inspiratiesessie” waar we meer gaan focussen op out-of-the-box ideëen voor de toekomstige campagnes.

Ben je klaar voor wat inspiratie en innovatie?

Neem contact op

CONTACTEER ONS
Nederlands