Home > Blog > Client story > Het Salesforce optimalisatietraject van i3-Group
salesforce app
Companywebs Salesforce app: weet met wie je zakendoet
maart 4, 2022
Salesforce Service Cloud - Afdeling Omgeving Stad Antwerpen
Afdeling Omgeving Stad Antwerpen zet de volgende stap in digitalisering klantopvolging dankzij Salesforce Service Cloud
april 25, 2022
i3-group-salesforce optimalisatietraject

Het Salesforce optimalisatietraject van i3-Group

Onze wereld is constant in verandering. De exponentiële versnelling van technologie vereist vandaag de dag steeds meer nieuwe vaardigheden. Waar de kloof tussen vaardigheden en technologie groter wordt, springt i3-Group te hulp. De bedrijven van i3-Group produceren, distribueren en installeren producten en oplossingen die helpen interactieve leeromgevingen te creëren zoals geavanceerde klaslokaal- en kantoormeubilair, interactieve ICT-oplossingen… Ook in hun eigen werkomgeving veranderden de noden van i3-Group en was het inmiddels tijd om te optimaliseren. The Customer Link begeleidde i3-Group in hun Salesforce optimalisatietraject.  

Twee fases van het optimalisatietraject: ontdekking & optimalisatie

Via een eerste ontdekkingsfase kreeg The Customer Link inzichten in het Salesforce platform van i3-Group. Tijdens de twee ontdekkingssessies en de meeloopdag lag de focus op het begrijpen van de huidige businessprocessen en kwamen de veranderde noden van de i3-Group business’ naar boven. In deze fase definieerde The Customer Link samen met i3-Group de nodige optimalisaties in Salesforce, om deze in de volgende fase aan te pakken.  

Optimaliseren van de Salesforce omgeving

In de optimalisatiefase zorgde TCL ervoor dat alle gebruikers in de lightning versie konden werken. Zo herwerkten en optimaliseerden we:

  • verschillende opportunity flows en processen;
  • validatieprocessen;
  • visit reports;
  • notificatiemanagement.

Verder gaf TCL ook een eindgebruiker/admin training zodat het i3-team nu ook autonoom van start kan gaan met kortetermijnaanpassingen. Daarnaast hebben we een Champions-traject lopen waarbij we op vastgestelde tijdstippen de vinger aan de pols houden en i3-Group inspireren met oplossingen voor hun steeds veranderende business.  

Kan jouw Salesforce omgeving ook een herwerking gebruiken? Contacteer onze experten voor een persoonlijk Salesforce optimalisatietraject.

 
 
Terug naar client stories