Over Ons


Onze doelen & partnerships


Jouw Salesforce Silver partner


Als Salesforce Silver partner zijn we een partij met bewezen expertise en een hoge klanttevredenheid. Je kan bij ons dus rekenen op de nodige skills & inzet van ons team, want klanten staan bij ons centraal. We geloven dan ook in lange termijn partnerships, waardoor we graag “above & beyond” gaan!

Klanten die met ons in zee gaan, kunnen trouwens niet alleen op ons eigen Customer Link team rekenen, maar ook op ons hele netwerk van partnerbedrijven. Of je nu een nood hebt aan meer gespecialiseerde marketing, dataverwerking of zelfs geïnteresseerd bent in onze nearshore aanpak - wij maken de brug voor jouw bedrijf.


Ontdek onze diensten


Gedreven & dynamisch


Eén voor allen, allen voor één


Als team geloven we in elkaar én in wat we samen allemaal kunnen verwezenlijken. We vormen een diverse en multiculturele groep van professionals die stuk voor hun stuk hun eigen ambities in Salesforce kunnen uitleven.

Met maar liefst 30 gecertifieerde consultants - en dat cijfer stijgt nog steeds! - investeren we in de persoonlijke groei van onze mensen. Want sterke mensen in-house, dat zorgt voor tevreden mensen bij onze klant.


Ontdek onze projectaanpak

Jouw droomjob?

Die vind je hier

Als werkgever biedt The Customer Link een dynamische omgeving aan met voldoende ruimte om jezelf te ontplooien. Waar jij naartoe wilt, dàt is wat wij willen stimuleren! Samen gaan we dan op pad naar de toekomst, met de nodige dosis teamwork & ook zeker wat humor. Want wie komt er nu niet met de glimlach naar kantoor? Stuur dan zeker een mailtje naar info@thecustomerlink.be.

Ontdek onze open posities:

Maak kennis met ons!

CONTACTEER ONS
Nederlands