Home > Blog > Client story > Salesforce implementatie met een marketing automation tool
Starten met je Salesforce implementatie 1024x525 1
Hoe start je met jouw Salesforce implementatie?
november 3, 2020
KMO case Easypost 1024x521 1
De overstap van Teamleader naar Salesforce’s Sales Cloud
november 4, 2020
KMO case Dynatos 1024x521 1

Salesforce implementatie met een marketing automation tool

 

Client Case: Dynatos

Als leider op vlak van IT en business solutions is Dynatos sinds 1991 een pionier. Met vestigingen in België, Nederland, Spanje en meer dan 50 medewerkers blijven ze groeien.  Dynatos is een reseller van software zoals ReadSoft, Windream en andere documentatie- en processoftware. Ze werken erg pragmatisch met zo weinig mogelijk overhead. Hun diensten hebben een snelle go-to-market, zijn kwalitatief en betaalbaar.

 

Implementeer jouw Sales Cloud snel en efficient met Quick Start pakketten

The Customer Link startte dit partnership in 2017 omdat er bij Dynatos een grote nood was aan een uitgebreid CRM-pakket. Ze hebben een groot sales team dat 3 landen tackled met eigen KPI’s en duidelijke klantensegmenten. Omdat het team zo verdeeld werkt en vaak on-the-road is hadden ze een tool nodig dat makkelijk data kon delen, mobiel toegankelijk was en snelle reports kon weergeven. Salesforce kwam al snel naar boven als ideale oplossing. En The Customer Link was de ideale implementatiepartner owv hun Quick Start Pakketten.

De implementatie van de Salesforce Sales Cloud bij Dynatos was afgerond in minder dan 4 weken. Doordat Dynatos zelf enorm goed voorbereid was heeft TCL alle informatie, vereisten en noden snel kunnen bundelen. Daarnaast werd er ook een integratie tussen de Sales Cloud en Eloqua, een marketing automation tool, gefaciliteerd.

Eens dit proces achter de rug was werd het Dynatosteam getraind zodat Sales Cloud gedragen werd door de medewerkers en ze hun way-of-working hierin konden vinden.

“De Customer Link is een zeer efficiënte partner. De implementatie van ons Salesforce-platform duurde slechts enkele weken voordat we aan de slag konden! Hun trainingen waren ook duidelijk en to the point, waardoor onze salesteams alle functionaliteiten die het platform te bieden heeft konden begrijpen.
Bovendien weten we dat we altijd een beroep kunnen doen op The Customer Link als we extra ondersteuning of trainingen nodig hebben!

Geïnspireerd en geïnteresseerd in het opzetten van een soortgelijke implementatie? Wil jij meer info over onze Quick Start pakketten?

Terug naar client stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *