Home > Podcastseries: The Link Up Easypost

TCL’s podcastseries: The Link Up

Bekijk nu onze eerste aflevering met EasyPost

EasyPost is een Belgische specialist in het managen van verpakkingen en post. Zij verzorgen de distributie van uitgaande brieven, pakjes en aangetekende post. Ze focussen vooral op de optimalisatie voor bedrijfspost en hebben hierbij steeds oog voor hun klantenervaring.

Hun salesprocessen organiseerden ze met Teamleader, maar naarmate ze groeiden hadden ze nood aan een uitgebreidere en sterkere tool. De Sales Cloud van Salesforce had vele functionaliteiten die hen enorm aanspraken, zo is het future-proof en kent het tal van integraties. Nadien schakelden ze ook met hun back-office van Zendesk over naar Service Cloud en migreerden ze van Hubspot naar Salesforce’s Pardot.

Omwille van de persoonlijke aanpak gingen ze met The Customer Link in zee om elk van deze implementaties tot een goed einde te brengen. In deze aflevering van The Link Up hoor je hoe dit eraan toeging, waar de meerwaarde van Salesforce ligt voor EasyPost en waar The Customer Link zijn steentje bijdraagt als Salesforce partner. Beluister de eerste aflevering hier of…Bekijk deze aflevering nu via:


Blijf op de hoogte over The Link Up!

Wil jij als eerste onze volgende afleveringen kunnen bekijken? Laat dan hier je e-mailadres achter.