Home > Podcastseries: The Link Up with VIVA Packaging Europe

TCL’s podcastseries: The Link Up

Bekijk nu onze aflevering met Viva Packaging Europe

Viva Packaging Europe nv is onderdeel van het grotere Viva groep. Met hoofdkantoor in Hongkong en operaties in verschillende continenten, zorgt deze multinational voor de verpakkingen van veel van onze dagelijkse producten. Voor de markt van de verzorgingsproducten worden tubes, dopjes, flesjes, sticks en bijvoorbeeld ook persoonlijk beveiligingsmateriaal zoals mondmaskers of handschoenen voorzien.

Met de vestiging in Antwerpen heeft Viva Packaging nv een stevige voet op Europese bodem. Binnen dit team is de nood ontstaan aan een sterke professionalisering van het sales proces. Viva Packaging nv ruilde de ‘good-old’ excel in voor Salesforce’s Sales Cloud dat een efficiëntere sales opvolging mogelijk maakt.

Viva Packaging Europe en The Customer Link sloegen de handen in elkaar. In deze aflevering van The Link Up hoor je hoe deze Salesforce implementatie werd uitgevoerd, met welke Salesforce features Viva Packaging enorm blij is en hoe ze de samenwerking met TCL hebben ervaren als Salesforce partner.
Beluister deze aflevering hier of…Bekijk deze aflevering nu via:


Blijf op de hoogte over The Link Up!

Wil jij als eerste onze volgende afleveringen kunnen bekijken? Laat dan hier je e-mailadres achter.