Home > Over Ons

Onze doelen & partnerships

Jouw Salesforce partner

Als Salesforce partner is The Customer Link een partij met bewezen expertise en een hoge klanttevredenheid. Je kan bij ons dus rekenen op de nodige skills & inzet van ons team, want klanten staan bij ons centraal. We geloven dan ook in lange termijn partnerships, waardoor we graag “above & beyond” gaan!

Klanten die met ons in zee gaan, kunnen trouwens niet alleen op ons eigen Customer Link team rekenen, maar ook op ons hele netwerk van partnerbedrijven:

  • HAVIK: marketing automation Salesforce Partner en ontstaan vanuit TCL’s & BeBold’s eigen Competence Centers
  • Be Bold: full-service marketing agency dat gespecialiseerd is in Digital Marketing & Marketing Automation.
  • SPIRE: grootste full service Salesforce, Mulesoft & Tableau specialist in Europa
  • HYPERION: combineert de kracht van een netwerk van getalenteerde experts om jouw digitale business te verbreden
  • CRONOS GROUP: grootste IT-groep in België met meer dan 7000 medewerkers die we voor je inschakelen om nieuwe technologieën in te voeren en je te helpen met al je andere IT-vragen

Of je nu een nood hebt aan meer gespecialiseerde marketing, dataverwerking of zelfs geïnteresseerd bent in onze nearshore aanpak – wij maken de brug voor jouw bedrijf.


Gedreven & dynamisch

Je kan op ons bouwen!

Als Salesforce Silver Partner hebben wij de nodige skills en zetten wij onze klanten steeds centraal. We gaan graag “above & beyond” om zo duurzame en lange termijnspartnerships op te bouwen. Als team geloven we in elkaar én in wat we samen allemaal kunnen verwezenlijken.

Klanten die met ons in zee gaan, kunnen trouwens niet alleen op ons eigen Customer Link team rekenen, maar ook op ons hele netwerk van partnerbedrijven. Of je nu een nood hebt aan meer gespecialiseerde marketing, dataverwerking of zelfs geïnteresseerd bent in onze nearshore aanpak – wij maken de brug voor jouw bedrijf.


Jouw droomjob?

Die vind je hierMaak kennis met ons!


Wil je up to date blijven over onze product updates, clientstories, nieuwe Salesforce releases en meer?

Wil je up to date blijven over onze product updates, clientstories, nieuwe Salesforce releases en meer. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.