Home > Blog > Client story > Hoe heeft Lie Detectors zijn digitale uitdagingen getackeld?
Reunite your marketing and sales team with Pardot 1024x519 1
Hoe Pardot jouw sales en marketing team herenigt
november 19, 2020
Pardot Lightning Email Template Builder
Ontdek de Lightning Email Template Builder van Pardot
december 3, 2020
Non profit case Lie Detectors 1024x516 1

Hoe heeft Lie Detectors zijn digitale uitdagingen getackeld?

 

Lie Detectors: Wie zijn ze? Wat doen ze?

Lie Detectors is een bekroonde, door journalisten geleide Brusselse non-profit organisatie. Met een team van 10, een community van 200 journalisten en meer dan 500 scholen, zijn ze actief in 3 landen: Oostenrijk, België en Duitsland.
Hun missie is burgers in staat stellen door online disinformatie te kijken. Ze doen dit door nieuwskennis te verbeteren, de weerbaarheid tegen desinformatie te vergroten en het algemene publiek meer inzicht te geven in de reguliere media-industrie. Ze bevorderen positief en niet-politiek contact tussen jongeren en journalisten.

De overstap naar Salesforce

In hun huidige manier van werken, beheert Lie Detectors hun data via Excel sheets en e-mails. Na enkele jaren was het moeilijk om al hun gegevens en informatie bij te houden. Ze voelden dat hun huidige manier van werken in een systeem moest komen waar alle gegevens en informatie op één plek werd bewaard. Evenals verbonden blijven met hun brede community. Het werd snel duidelijk dat Salesforce de beste oplossing was. De custom mogelijkheden dat Salesforce biedt, zorgt dat het linkt met de operations van Lie Detectors en creëert mogelijkheden voor hun toekomstige groei.

Lie Detectors had nood aan een gecentraliseerd platform dat aan al hun behoeften en eisen voldeed. Zoals je wellicht al weet, of niet, biedt Salesforce een oplossing om je dagelijkse bedrijfsactiviteiten op te volgen en te stroomlijnen. We zetten deze omgeving op in drie sprints:

  • Opbouw van het huidige proces in Salesforce
  • Data migratie en import
  • Outlook integratie en email templates

 

We voelden ons van beging tot eind in goede handen bij TCL. TCL heeft ons goed doorheen de verschillende sprints geleid door hun duidelijke communicatie . Het was indrukwekkend te zien hoeveel we hebben bereikt in slechts 3 maanden. TCL heeft ons mee gepusht om ons zoveel mogelijk aan de vooropgezette tijdslijn te houden. We waardeerden enorm dat onze contacten bij TCL altijd de tijd namen om onze vragen te beantwoorden, zonder tijd te verliezen aan het controleren van de commandostructuur. Het werk van TCL heeft ons geholpen om veel van ons werk te automatiseren. Dit stimuleert de uitbreiding van onze activiteiten met behoud van de kwaliteit die cruciaal is voor onze geloofwaardigheid en het uitvoeren van onze missie.

Rick Zednik, Lie Detectors

 

Salesforce is geen stap te ver voor non-profits

Salesforce heeft namelijk een non-profit integratie, met veel specifieke voordelen. Denk dus niet dat dit geen CRM-pakket voor jou is. Salesforce heeft enorm veel mogelijkheden en velen zijn nog ongekend. Wij, bij TCL, zorgen er steeds voor dat we alle behoeften van jouw organisatie goed begrijpen.

We zijn ontzettend blij dat we onze schouders hebben kunnen zetten onder een initatief als Lie Detectors. We doen er alles aan om hun werking te optimaliseren zodat zij nog een grotere sociale impact kunnen nastreven.

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van Salesforce voor jouw organisatie, of je wilt jouw huidige CRM-tool evalueren, neem dan gerust contact met ons op.

 

Terug naar client stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *