Home > Blog > Client story > Het belang van een lokale Salesforce implementatie partner
Salesforce Multi-factor Authenticatie
Salesforce Multi-factor Authenticatie vanaf 2022
februari 9, 2021
Non-profit case ArmenTeKort
TCL steunde ArmenTeKort met hun Pardot optimalisatie
april 2, 2021
Enterprise case Soprema

Soprema is een internationaal bedrijf en één van de marktleiders in isolatie en waterproofing. Het Noord-Europese team volgde Canada met een Pardot implementatie. Het Belgische hoofdkantoor had nood aan een lokale partner om hen te begeleiden bij dit proces. Met een lokaal partnership wou Soprema de technische vereisten beter begrijpen die gebaseerd zijn om hun strategische en marketing inzichten. TCL, als Pardot expert op technisch, functioneel en strategisch niveau, bleek de perfecte match voor Soprema.

TCL zorgt voor authentieke en gepersonaliseerde implementaties

Door het organiseren van workshops en trainingen konden we het belang van marketing automation uitleggen, verduidelijken wat er nodig is voor een implementatie van Pardot en wanneer er beslissingen dienden gemaakt te worden. Nadien structureerde we het business en datamodel van Soprema, met extra focus op de integratie tussen Pardot en CRM-systeem. TCL start in dit soort trajecten steeds met een health-check waarin de ‘as-is’ situatie wordt bekeken, nadien, op het einde van de workshop, wordt er requirement documentatie vastgelegd. Op deze manier konden wij een succesvolle implementatie verzekeren. Onze samenwerking is niet gestopt bij deze implementatie. Onderstussen is TCL nog steeds Soprema’s go-to Noord-Europese  partner voor alles wat met marketing automation te maken heeft en de bredere uitrol van Pardot in andere Noord-Europese landen.

Enkele quick wins als je met TCL samenwerkt voor een marketing automation implementatie:

  • Duidelijk overzicht van marketing automation in het algemeen en de mogelijkheden
  • Begrijp hoe Pardot kan zorgen voor een meerwaarde in jouw bedrijf
  • Duidelijk data model in Pardot and Salesforce
  • Inzichten over je data sync structure
  • Duidelijke requirements en een futureproof-roadmap

“The Customer Link kwam precies toen we ze het hardst nodig hadden. Als functioneel, technisch en strategisch expert op het gebied van marketingautomatisatie, waren ze in staat om ons te helpen met verschillende zaken. Met TCL hebben we een lokale Pardot-partner gevonden, die onze processen begrijpt en ze dagen ons uit tijdens het proces. “ – Sarah Meeus, digital marketing manager noord-europa

Heb jij ook nood aan een locale Salesforce implementatie partner? Iemand die je challenged? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we linken je met één van onze experten.
Terug naar client stories