Home > Blog > Client story > The Customer Link als all-round Pardot partner op lange termijn
Umami Catering
Een gestructureerde database dankzij Salesforce Sales Cloud
oktober 27, 2021
Case ECFS digitalisering met Salesforce
Digitalisering met Salesforce en een nieuwe app voor ECFS
januari 25, 2022
Case Soprema - Pardot partner

The Customer Link als all-round Pardot partner op lange termijn

Een tijdje geleden kwam Soprema -internationale marktleider in isolatie en waterproofing- bij ons aankloppen. Hun Belgische hoofdkantoor had namelijk dringend nood aan een lokale partner die hen kon helpen bij de implementatie van Pardot. Enter The Customer Link!  

Na een succesvolle implementatie kunnen we met trots zeggen dat deze samenwerking ondertussen is uitgegroeid tot een lange termijn partnership. The Customer Link is officieel Soprema’s lokale go-to Pardot partner.

Een strategische, functionele én technische support partner? Check!

Waar implementatie een eerste belangrijke stap is om het beste uit je marketing automation tool te halen, is het even belangrijk om deze goed te onderhouden. Omwille van die reden helpt The Customer Link Soprema nu op regelmatige basis met hun dagelijkse marketingactiviteiten.

Zo worden er specifieke trainingen gegeven wanneer dat nodig is en staat er een stand-by support team klaar voor een dubbele controle van onder andere campagnes en automatiseringen. Daarnaast proberen we als Pardot partner zo pro-actief mogelijk te zijn. Regelmatig delen we nieuwe functionaliteiten en best practices met Soprema om hen te helpen bij het optimaliseren van hun processen.

Door The Customer Link als strategische, functionele en technische support partner onder de arm te nemen, heeft Soprema al verschillende positieve resultaten kunnen behalen:

  • Het interne Pardot team is zich bewust van hoe de tool werkt en waar toegevoegde waarde kan worden gecreëerd.
  • Er ontstond een stand-by support team aan de kant van The Customer Link dat de opzet van Soprema, hun visie en hun marketingactiviteiten volledig begrijpt.
  • Een onboarding van andere landen op Soprema’s Pardot werd mogelijk.

Verdere uitrol van Pardot in Noord-Europa

Naast België gaan ook andere Noord-Europese landen aan de slag met Pardot. Samen met Soprema’s Pardot-experts begeleiden we elk land naar een succesvolle implementatie. Dit doen we door inzicht te krijgen in de behoeften en processen van Soprema, de functionaliteiten van de Business Unit van Pardot en de verschillen tussen de landen.

“The Customer Link kwam precies toen we ze het hardst nodig hadden. Als functioneel, technisch en strategisch expert op het gebied van marketingautomatisering waren ze in staat om ons met allerlei onderwerpen te helpen. Met TCL hebben we een lokale Pardot-partner gevonden, die onze processen begrijpt. Ze dagen ons uit tijdens het proces. ” – Sarah Meeus, digital marketing manager Noord-Europa

Samenwerking met The Customer Link op lange termijn

Soprema heeft in The Customer Link een veelzijdige Pardot partner gevonden. We zijn op lange termijn de rechterhand van het interne Pardot team: voor zowel strategische, functionele als technische zaken.

In de toekomst zullen we Soprema blijven ondersteunen bij de uitrol van Pardot voor alle benodigde landen en hen blijven inspireren met nieuwe features en best practices. We zien nog veel mogelijkheden en zijn enthousiast om die samen met hen te realiseren. Ons Soprema verhaal is dus nog lang niet uitverteld!

Kan jij ook een veelzijdige Pardot partner gebruiken? Die je zowel ondersteunt bij de implementatie als strategische, functionele en technische support voorziet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We linken je met plezier met één van onze experten. 

Terug naar client stories