Home > Blog > Producten > Companywebs Salesforce app: weet met wie je zakendoet
Case ECFS digitalisering met Salesforce
Digitalisering met Salesforce en een nieuwe app voor ECFS
januari 25, 2022
i3-group-salesforce optimalisatietraject
Het Salesforce optimalisatietraject van i3-Group
maart 30, 2022
salesforce app

Companywebs Salesforce app: weet met wie je zakendoet

Wanneer je met een nieuw bedrijf gaat samenwerken, wil je natuurlijk weten met wie je zaken gaat doen – en met wie beter niet. Maar waar vind je die cruciale bedrijfsinformatie? Tiago Fernandes, onze Salesforce Technical Lead, heeft het antwoord voor jou: Companywebs nieuwe Salesforce app.  

Integreer Companyweb gegevens rechtstreeks in je softwareapplicatie

Companyweb, gespecialiseerd in bedrijfsinformatie in België, biedt de meest actuele en accurate bedrijfsinformatie op de markt. In samenwerking met Companyweb, biedt The Customer Link een high-end oplossing voor Salesforce gebruikers door de Companyweb diensten te integreren met de leads en accounts uit Sales Cloud. Met de integratie van Companyweb in Salesforce krijg je inzicht in de risico’s, overlevingskansen, betalingscapaciteit, winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van Belgische bedrijven.  

Hoe werkt de Salesforce app van Companyweb?

De Companyweb integratie geeft je toegang tot actuele en betrouwbare financiële gezondheidsinformatie van Belgische bedrijven. Door simpelweg een BTW-nummer toe te voegen aan een lead of account, kan je de gewenste informatie opvragen en opslaan. Companyweb1

Beschik je niet over het BTW-nummer? Geen zorgen! Er is een zoekbalk beschikbaar om op bedrijfsnaam te zoeken, waardoor je een lijst met potentiële bedrijven krijgt. Daarnaast kan je op elk moment de bedrijfsinformatie verversen: Companyweb houdt de gegevens steeds up-to-date. Verder kan je gemakkelijk informatie uit het Companyweb component kopiëren naar je Salesforce velden. Companyweb2Companyweb3 Zoals altijd willen we jouw werk eenvoudiger maken met Salesforce. Daarom hebben we in de Companyweb Salesforce app mechanismen ingebouwd die ervoor zorgen dat bij het aanmaken van nieuwe leads en accounts met BTW-nummer in Salesforce, de bedrijfsinformatie onmiddellijk beschikbaar is.

Download Companywebs Salesforce app

Goed om te weten is dat de applicatie nog niet beschikbaar is in Salesfore AppExchange. Je kan de app wel eenvoudig zelf downloaden in jouw Salesforce omgeving dankzij de downloadgids. Zo ben je niet afhankelijk van je implementatiepartner en kan je direct aan de slag. Download nu alvast jouw proefversie.

Meer Salesforce apps

Ben je geïnteresseerd in meer Salesforce apps? Lees dan zeker onze blog over Papaya Invoicing, de facturatieapp die we voor Salesforce bouwden.